ulkoasu

maanantai 4. helmikuuta 2013

stay positive, stay!

Voin sanoa että tämä minun positiivinen ajattelu -yritys joutui tänään melkomoiselle koetukselle. Tuntuu ettei mikään onnistu ja kaikki menee ihan mönkään. Tiedän että silloin täytyisi yrittää ajatella kaikkea positiivista, mutta voin sanoa että on se kyllä niin pirun vaikeata kun oikeasti vituttaa.

 The Secret -kirja neuvoo tällaisia tilanteita varten kirjoittamaan lapulle ylös sellaisia asioita, jotka saavat sinut hymyilemään ja ajattelemaan lisää positiivisia asioita. Maailmassamme nimittäin vallitsee vetovoiman laki. Eli kun ajattelet hyviä asioita, vedät niitä samalla puoleesi. Sinä itse panet vetovoiman lain liikkeelle,ja teet sen omilla ajatuksillasi. Tätä vetovoiman lakia ovat opettaneet meille historian suurimmat opettajat, esim. Sokrates, Platon, Pythagoras, William Shakespeare ja Ludwig van Beethoven, eli tämä ei ole minkään minun päästä keksimä juttu!:D

 Oletko kenties sattunut huomaamaan että vedät puoleesi samankaltaisia ihmisiä kuin itse olet? Tämä ei ole mitään sattumaa. Et ehkä ole ajatellut asiaa sen kummemmin, vaan se on tapahtunut huomaamattasi.

Kun ajattelee jotain asiaa johon ei ole tyytyväinen, se vaan alkaa tuntua entistä pahemmalta, koska vedät samanlaisia ikäviä ajatuksia lisää puoleesi. Tässä astuu kuvioihin lista positiivisista asioista, jota kannattaa pitää mukana tiukan tilanteen tullen. Silloin se on helppo ottaa taskusta ja lukaista läpi, sekä vetää puoleensa lisää positiivisia ajatuksia. Nyt on pakko myöntää, etten ole saanut kyseistä listaa vielä itse tehtyä, mutta otankin tavoitteeksi tehdä sen tämän viikon aikana!


Ainakin tämä kuva saa minulle hyviä muistoja mieleen:)-Jonna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti