ulkoasu

maanantai 4. helmikuuta 2013

läskit on lepposii? ei se toimi ihan niinkään.

Tadaa! Terveiset täältä Kemistä näin pitkästä aikaa.. Jatkan Jonnan alottamaa projekti-listaa, nimittäin nyt on otettava itseä niskasta kiinni ja ruveta kirjoittelemaan tänne useammin. Kuinkakohan moni blogin kirjoittaja sortuu anteeksi pyyntöihin hiljaiselosta, hatun nosto niille siis jotka eivät _vielä_ tähän ole joutuneet.

Muttaniin, samalla linjalla pikkusiskon kanssa menen. Oikeastaan havahduin jo syyslomalla siihen kuinka kilot  olivat salakavalasti kertyneet ikävästi ympäri kehoa. Olo oli kuin turvonneella turskalla. Yritin jo silloin tehdä asialle jotain, mutta paljonkaan en saanut aikaseksi. Nyt joululoman jälkeen oli hyvä aloittaa uudella tsemppauksella ja niinkuin monelle muullekkin tuttuna kliseenä yrittää niin sanotusti päästä rantakuntoon. Tämä ei kylläkään ole ainut motivaattori, vaan hyvä olo kaikin puolin lähtee hyvin yksinkertaisista asioista; terveellisistä elämäntavoista, hyvästä ruoasta ja liikunnasta. Tällä hetkellä olen suoraansanottuna addiktoitunut  jokapäiväiseen liikuntaan, hyvän olon tunne treenin jälkeen on paras motivoija ja kokoajan parempaan suuntaan muovautuva kroppa mitä parhain palkinto. Itsetunto kohoaa kummasti, mutta  terveesti.

No, jottei liian terveyshömpäksi mene, niin mitä sitä tänään tulikaan tehtyä.. Käytiin luokkalaisten kanssa pizzalla. Täytyy kyllä sanoa että on se oma tekemä pizza aina parempaa.. :)

Äidillä on tänään synttärit ja kerran olen tällä viikolla vielä Kajaaniin päin menossa ajattelin leipoa hänelle lahjaksi. Eikä se pelkäksi ajatteluksi jäänyt:


Kuka tietää mitä näistä tulee? Lopputuloksen näätte myöhemmin.Tähän loppuun vielä kappale johon kannattaa tarttua:

                                          

(kaiken ei kuitenkaan tarvitse tapahtua pelkästään päänsisällä, kaikki lähtee sinusta).-Jatta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti