ulkoasu

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Jotain suurta ja villiä täytyy tapahtua!

Apua! voisko joku rajottaa tätä pakkaamista?!!? Huomenna siis alkaa loma. Vihdoinkin. Huomenna siis on se päivä. Rupesin tässä pakkailemaan, ensin pienempään laukkuun. Jossain välissä totesin, ettei kaikki mahdu mukaan, joten kaivoin kaapista kunnon matkalaukun. Nyt sekin on ihan täynnä. Minä kun ajattelin, että siihen mahtuis KAIKKI. Ulkokamppeet sun muut. Mutta ei, kaksi muovipussia pitää vielä ylimäärästä raahata. Ja kitara. Toivottavasti Kajaanin päässä ei järkytytä tästä tavara paljoudesta.. Toisaalta mulla on nyt valmiiksi mukana tarpeeksi kampetta kun sitten meen harjotteluun sinne..  Eli meen nyt reiluksi viikoksi hiihtolomailemaan, sitten tuun neljäksi päiväksi takaisin tänne, kun sitten taas ajelen takasin viideksi viikoksi harjottelua toteuttamaan.  Joten vaatepaljous on ihan oikeutettua? Sitäpaitsi voin jättää osan valmiiksi sinne, mitäpä niitä turhaan raahaamaan pitkin tuota väliä. Kätevää. Oon nyt pakannu valmiiksi niin ei sitten enää tarvitse ;)

Tänään oli viimeinen tentti ennen lomaa. Tänään oli myös viimeinen työkeikka ennen lomaa. Itseasiassa tajusin tänään myös sen, että tuo keikka oli viimenen nyt vähään aikaan. Luultavasti nyt melkein pariin kuukauteen ei ole töitä, ellei nyt Kajaanin päässä joku tuttu perhe kaipaa apua, mutta tuohon täällä olevaan perheeseen ei nyt vähään aikaan tarvii mennä. Saa nähdä vieläkö tulee kyselyitä kun palaan, toivottavasti, poika on varmasti kehittynyt huimasti tuona aikana..Kyllähän siellä äiti kyseli tarkkaan milloin olen tulossa takaisin, joten ehkäpä.. :)

Huomenna on turha päivä koulussa, varsinkin kun ihmisillä on kiire lomailemaan, eikä ole tentin tenttiä. Olin jo tänään tentin jälkeen ihan lomatunnelmissa, joten parempi että huominen yllättää positiivesti. Sitten kun vihdoinkin huomisen esitykset on ohi ja pääsen huristelemaan kohti Kajaania soi tämä biisi:Villiä lomaa kaikille joilla se nyt alkaa ja vielä villimpää koulu/työviikkoa kaikille muille! :)


-Jatta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti