ulkoasu

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

So happy-hearted.

Se on loma lusittu ja ehitty käydä koulussakin muutama päivä. Nyt taas takaisin Kajaanissa kuitenkin. Onneksi. Nyt se kauan odotettu harjottelu alkaa. Huomenna. Hui, tuntuupa oudolta, alottaa arki pitkästä aikaa täällä, kotona.

Lomalla sain tehtyä oikeastaan kaikkea mitä oli tarkoitus; näin kavereita pitkästä aikaa, kävin Etelä-Suomessa, Helsingissä ja Lohjalla siskoja moikkaamassa sekä yhtä kaveria Espoossa. Oli kyllä mukava reissu ja mikä ihaninta, sain vihdoinkin nähdä millaisessa majassa Jonna elelee! Niin ja sainhan minä uudet hiuksetkin reissulla. TYKKÄÄN. Ihan kaikkea en saanut aikaan mitä piti; suunniteltiin J:n kanssa että oltais tehty iglu ja nukuttu yö siinä, mutta sää ei oikein sallinut meitä. Ehkä joskus vielä, eikai tässä elämässä mikään kiire ole.

Turhautti hieman ajaa neljän koulupäivän takia Kemiin. Reissuun upposi vaan rahaa ei muuta (unohin yksi ilta puhelimen ja avaimet kämpän sisään niin sekös se sitten olikin mukavaa kierrellä naapureiden ovilla josko joku viittisi avata..ja maksaa 10 e siitä että joku tuli sitten vihdoin aukaisemaan mulle oven). Toisaalta en nyt voi ihan haukkua reissua turhaksi.. Keskiviikkona osallistuin koulun järjestämään jalkapallo turneeseen meidän JALKAIRTI -joukkueella. Voitto tuli, siis henkinen voitto, joten kannatti pelata niin ettei parina seuraavana päivänä voinut kävellä kunnolla saati sitten nauraa. Hävittiin kaikki pelit, mutta saatiin me yksi maali! Ja kaikista tärkeintä oli se että meidän joukkueella oli ainakin hauskaa, tuomarikin sanoi että yleisö kattoo meidän peliä mieluiten kun sillon kentällä tapahtuu :D heh..

Perjantaina sitten ajelin tänne Kajaaniin auto täynnä tavaraa.. Mitään en oo saanu purettua, kaikki on ihan hujan hajan pitkin tätä kämppää. Seuraavaksi siis hieman etsimään niille paikkoja, jotta huomenna voi hyvillä mielin lähteä harjoitteluun jättäen koirat keskenään tänne. Ostin muuten niille D.A.P -haihuttimen, saa nähä onko sillä positiivista vaikutusta nuihin, hope so :) Huomenna on siis jännä päivä kaikin puolin.

J:ltä naistenpäivän kunniaksi :D namnam. Pupu raukka.

JALKAIRTI ennen pelejä. uho päällä.

... ja turnausten jälkeen.

Olen saanut nähtävästi uuden haasteen. Pahapaha. Tosi paha. En voi elää ilman suklaata! Pakko saada edes tummaa! Syön joka päivä jotain hyvää, varsinkin täällä. Pitää saada J mukaan tähän niin helpompi. Lähtihän se itestään siihen veden juontiinkin ja oli parempi tsemppari siinä kun minä ite. Se haaste alkoi hyvin mutta lopussa alkoi hieman unohtua. Kaksi litraa vettä on ihan järkyttävä määrä! Jos jotain muutosta itessä huomasi niin sen, että vessassa sai juosta paljon enemmän :D Toki jos olisi pidemmän aikaa kuin viikon juonut nuin paljon, niin eron olisi huomannut selvemmin. Luulisin ainakin.

Jonnalle nakkaan haasteeksi olla juomatta alkomahooolia tuon saman ajan kuin herkuttelukieltokin on voimassa. Aijaijai, luulisin tämän kuitenkin olevan helppo. Kaikki tuossa saman aikana, kunnon elämäntapamuutos vai miten se oli :D


Kaikkihan on kiinni itsekurista, sitä on hyvä välillä treenata. Mistä tulikin mieleen että kaverin kanssa ollaan suunniteltu että ostetaan yhteen liikuntakeskukseen kuukausikortit ja ruvetaan treenaamaan. Kyllä nyt kilot lähtee ja rantakunto on lähempänä kuin koskaan! Jonnan antama haaste tulee pysymään. Sen lupaan. Yritän ainakin tosissani.  Odotan jo innolla tuloksia :DTämä biisi on parhaimmillaan sillon kun kävelee jossain itelle miellyttävässä paikassa ja tuntee itsensä onnelliseksi.  


p.s. kuulin tänään tyyliin ensimmäistä kertaa tälle keväälle kun linnut laulo! aijai, sieltä se kesä tulee!


-Jatta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti