ulkoasu

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Not red anymore!

On ollu tosi kiireistä viime päivinä.. Äiti, iskä ja Jatta koirineen oli viime viikolla käymässä, joten loppu viikko menikin heidän kanssaan <3. Värjäsin koulussa äidin ja siskon hiukset, kummatkin upealla liukuvärjäystekniikalla joka onkin kuuminta huutoa tällä hetkellä ja jota nähdään varmasti paljon tulevana kesänä. Taiga reppana oli ihan väsähtäny koirakavereiden lähdettyä niin kuin alla olevasta kuvasta huomaa. 


Sunnuntaina käytiin P:n ja Taigan kanssa läheisellä luontopolulla. Käveltiin siellä vähän harhaan ja reissussa meni pari tuntia, mutta ei se mitään, ei ollut onneksi kiire minnekkään. Oli kyllä niin ihana ja aurinkoinen ilma että!



Sunnuntaina tuli myös leivottua amerikkalaisia suklaamuffineja. Sain P:ltä naistenpäivänä lahjaksi muffinivuoan ja olihan sitä kokeiltava, ja onneksi tulikin. Muffineista tuli suussalsulavan hyviä! Tässä teille ohje:

12 kpl

     
200 g voita
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 kpl munaa
4 1/2 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl kevytmaitoa
150 g tummaa suklaata
1 rkl sitruunamehua

Lisäksi

1 rkl tomusokeria
Lisäksi
12 isoa paperista muffinivuokaa
Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit. Lisää munat yksitellen edelleen vatkaten. Yhdistä vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Lisää jauhoseos siivilän läpi taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Rouhi suklaa karkeaksi rouheeksi. Sekoita taikinaan lopuksi suklaa ja sitruunamehu. Vältä turhaa sekoittamista.
Jaa taikina paperivuokiin pellille. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 18–20 minuuttia.
Anna suklaamuffinien jäähtyä hetki ennen tarjoamista. Siivilöi amerikkalaisten suklaamuffinien pinnalle tomusokeria.
(maku.fi)




Maanantaina värjättiin mun hiuksia koulussa ja tässä näkyy lopputulos. Latvoista saatiin taiottua aivan ihanan vaaleat, ei mitkään kusenkeltaiset! Päälliosa meni hiukan  liian tummaksi, mutta päätettiin ottaa varman päälle, ettei se heti haalistuisi mitäänsanomattomaksi. Tuntuu kyllä aika oudolta kun ei ole enää punaista tukkaa, joka on sentään palvellut jo n. kuusi pitkää vuotta. Vaihtelu virkistää ja nyt tekis mieli melkein vetää kokonaan blondiksi! No ehkei sentään ihan heti, mutta se voisi olla seuraava projekti..:p


-Jonna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti