ulkoasu

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Oletteko kuulleet Dodosta?

Näin se on reipas viikko täällä Kajaanissa vierähtänyt. Aika on kyllä mennyt todella nopeeta, paljon en ole ehtinyt olla vaan.

Ensinnäkin harjoittelu on lähtenyt tosi hyvin käyntiin. Mummot tuntuu tykkäävän ja työntekijöiltä oon saanu hyvää palautetta. Ei sillä, oon kyllä viihtynytkin päivätoimminan puolella, siellä kun kaikki on sen verran virkeitä tapauksia, kun itse vielä jaksavat Tupaan tulla. Tänään pääsin vetämään jumpan ja oli kyllä mukavaa, aika vaan meni paljon nopeammin kuin odotin, mutta yhteistyöllä mummojen kanssa saatiin jumppa jatkumaan loppuun asti :)

Jonnan antama haaste olla herkkulakossa on sujunut hyvin, vaikka hankalaa on ollut. Yllättävän hankalaa. Lakkoa ei yhtään helpota se, että Tuvalla leivotaan joka aamu jotain tuoretta, jota saisin syödä navan pullolleen. No opinpahan sanomaan ei. Mummoilla on ollut hieman vaikeuksia ymmärtää tätä pullanmussutuksesta kieltäytymistä, mutta kun kerron, että kyse on tällaisesta haastetempauksesta heltyy heidänkin suupieliin hymy. 

Viime sunnuntaina oli sallittu herkuttelupäivä, palmusunnuntain vuoksi, ja sen kunniaksi käytiin J:n kanssa ostamassa pussillinen irtokarkkeja ja muita pääsiäisherkkuja. Syötiin muutama karkki ja se oli siinä. Yksinkertaisesti ei pystynyt syömään enempää. Ällötti. Pitkään aikaan (viikkoon...:D ) kun ei ollut syönyt makeaa, mataloitui kynnys äklötykseen. Se oli yllätys. Jäipähän herkkuja nyt tulevalle viikonlopulle, jolloin on myös lupa herkutella kohtuudella.
Itsetehtyä pizzaa ei lasketa herkkuihin, sainkin tällaisen yksi ilta syötäväksi ;)


Sain viikko sitten hommattua kuukaudeksi kuntosalikortin kaverin kanssa. Ollaan nyt aika ahkerasti käyty punttisalin puolella ja tänään uskaltauduin ensimmäiselle jumppatunnille. En ole aikaisemmin kokeillut bodycombattia ja nyt vihdoin pääsin sitä testaamaan. No hikihän siinä tuli, niinkuin oli tarkoituskin. Tykkäsin kyllä, askelkuviot sun muut olivat aika helpot, niihin pääsi nopeasti sisälle ja ryhmän mukana pysyi hyvin. Menen varmasti toistekkin, kunnon aggressionpurkuna toimii  (ei sillä että olis mitään patoutumia tai aggressiota ) :) Voin suositella sinullekkin, käy ihmeessä kokeilemassa.
Hyvää pääsiäistä teille kaikille!
-Jatta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti