ulkoasu

maanantai 17. syyskuuta 2012

surprise, surprise, surprise!

Hehei!! siitä taitaa taas olla vierähtänyt melkein viikko kun viimeksi ilmotin täällä olemassa olostani.. :) Keskiviikkona oli siis meidän amkin SOKKA IRTI -aloittavien rastit -tapahtuma. Ideana oli kiertää joukkueissa tuutoreiden järjestämiä rasteja enemmän tai vähemmän alkoholin kanssa.. Meidän joukkueella (mansikeilla :DD ) oli meno ainakin kohdallaan ja ehkä osaksi sillä saavutettiinkin kakkossija koko kilpailussa! Oli kyllä hieno fiilis, sosionomit ei nimittäin kuulema oo viiteen vuoteen päässy sijoille ja nyt me rikottiin se! :D hah! Seuraavana päivänä oli 10.15 kouluun meno ja voin sanoo ettei tunneista jäänyt oikein mitään mieleen.. Oon kuitenkin ylpeä että viiden tunnin unien jälkeen jaksoin PYÖRÄILLÄ kouluun! (oli pakko, tuntu nimittäin että olin vielä aamupalalla pienissä..) Semmoset opiskelijabileet siis :)

Torstaina sitten Joonas päätti yllättää ja saapui junalla tänne Kemiin :) Siinä se viikonloppu sitten menikin ulkomailla taas käydessä, ikeassa hot doggeja syöden ja näin... Lauantai-iltana käytiin laavulla paistamassa suklaabanaaneja ja hienosti osasin ajaa pimeällä sieltä pois valaistua lenkkeilyrataa pitkin, ups.. :D Hmmh... sunnuntaina olikin sitten vähän outo olo jäädä yksin.. Se olo on kuitenkin helpottanut, kun huomasin ettei se ole muuta kuin loppujen lopuksi tosi hyvä olo.. Hassua miten oudolta se tuntuikaan kun huomasi että elämässä on kaikki hyvin.

Pitkästä aikaa voisin muutaman kuvankin tänne laittaa :) Oltiin nimittäin tyttöjen kanssa varmasti aika hemaiseva näky lenkillä.. Ajattelin nimittäin ettei pieni tihkusade haittaa, mutta se sade yltyikin kovemmaksi ja oltiin ihan läpimärät kun päästiin takaisin kämpille! (Täällä muuten on kai myrskyvaroitus tällä hetkellä, yöllä pitäisi olla aikamoinen tuuli)
Sateessa ei ollut vissiin yhtään kiva juosta kun meinasivat jarrutella, mutta kun sisälle päästiin niin virtaa kyllä riitti!
Nyt ota hyvä asento, käperry johonkin, laita silmät kiinni ja kuuntele tämä:

Hyvää yötä! :)


-Jatta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti