ulkoasu

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Who cares at all?

Ihan aluksi pitää pyytää anteeksi kun ei olla päivitetty tänne vähään aikaan mitään.. On ollut aina kaikkea ettei ole edes kerennyt miettiä koko blogia, mutta nyt pikanen muutos asiaan! :) Ensinnäkään tämän parin viikon aikana ei ole sattunut kummempia.. mitä nyt Rita on totutellut ripulin avulla elämään uudessa laumassaan. Noo onneksi eläinlääkärin avulla saatiin ripuli pois, mutta eihän siihen ongelmat loppuneetkaan! Nyt sillä on kolmen viikon lääkekuuri, korviin nimittäin puhkesi hiiva :/ Tyttö on kuitenkin reipas, ei näytä vauhtia moiset haittaavan!
Samaa en menis sanomaan itestäni.. Viikko on alkanut kyllä niiin veemäisesti, että on haitannut vauhtia aikalailla! Tai ehkä antanut jopa lisää vauhtia.. Maanantaina nimittäin ärsytykseltäni siivosin kämpän, vaikkei tarvetta olisi vielä oikeestaan ollutkaan ja vihdoin vaihdoin verhot! Sai hieman uutta ilmettä kämppä. Eilen käytiin treeneissä Millin kanssa, harjoteltiin ohjausliikkeitä. Tämä karvaläjä päätti ruveta pelleilemään ja putken sisään menon sijaan hyppi niiden päälle -.- No hauskaa meillä ainakin oli! :D Ihan hävettää mihin kuntoon Millin turkki on päässyt, jokapäiväinen harjaus ei kuitenkaan näy tuottavan toivottua tulosta joten tänään neiti pääsi sitten trimmattavaksi ja pesulle:

Ennen pesua..

Rita ihmettelee kameraa

..märkärotta!

.. puunattuna!


Nyt alkaa kaikki näyttämään hieman paremmalta..jospa se vitutus  ja huono tuuli on hukkunut jonnekin tuonne takatalven tuoman lumen alle, mutta kukapa siitä välittää? :D 


-Jatta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti