ulkoasu

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

On se hienoo!
Huhhei! Eilen oli siis elämäni toiset agilitykisat, kylläkin epäviralliset sellaiset. Mentiin Millin kanssa mölliluokka kaksi kertaa ja hyvinhän se meni; voitto tuli! Tässä videot molemmista starteista:


Alku meni tässä hyvin, mutta loppua kohden sitten keskittyminen taisi herpaantua tai jotain kun Milli ei oikein älynnyt mitä olisi pitänyt suorittaa :D Onneksi otin kaksi starttia joista toinen meni hieman paremmin:
 Kontaktit on vielä treenin tarpeessa, toinen on niin innoissaan ja kovassa vauhdissa että hyppää yli :/ sitten vielä jäi ihmettelemään että mitä se tuomari siellä huitoo kun virhepisteitä saatiin :D Oon kyllä todella tyytyväinen kumpaankin suoritukseen, vaikkei nollarataa tehtykään. Viime kisoissa, missä kilpailtiin junnuissa ei vauhtia ollut läheskään näin paljon, joten edistystä huomattavissa! Sekin kyllä pitkälti johtui varmasti omasta jännittämisestä, tällä kertaa nimittäin en jännittänyt läheskään niin paljon kun silloin!

Palkinnoksi saatiin ruokakuppi, makupaloja ja sellainen riipus mihin voi kirjoittaa osoitteen jos koira menee hukkaan niin löytää takaisin :D
Nyt ei voi sanoa kun hyvä me! tästä on kyllä niiin hienoo jatkaa eteenpäin, tiistain treenejä odotellessa ;)ps. kiitos Jonnalle seurasta ja videoista! :)


-Jatta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti