ulkoasu

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Tulevaisuus avoinna

Ajattelin vihdoinkin aloittaa kirjoittelun tänne, vaikka hieman hankalalta tämä tuntuukin, aloittaminen varsinkin.. Luulen kuitenkin sen olevan kaikille meille tuttua, joten en anna sen häiritä :)

Ensinnäkin työpäivä oli aikamoinen.. Suunnistettiin kuuden lapsen kanssa suksineen hiihtämään ja voin vaan kuvitella miltä me muiden silmiin näytettiin! Ladun leveydeltä pieniä hiihtäjiä, osalla sukset taivasta kohti ihan solmussa! Kaikki, ihan pienimmätkin, saivat kokeilla suksia jalkaan. 

Töiden jälkeen suuntasin koirien kanssa tänne kämpille. (Niin tosiaan, koirien, sillä siskon koira Nuppu on väliaikaisesti hoidossa täällä). Ehdin hetken hengähtää kunnes Millin kanssa hypättiin auton välityksellä treeneihin. Agilityn alkeisjatko alkoi tänään. 

Kurssilla harjoittelimme keppejä ohjureiden kanssa, mikä on hieno apu saada koira menemään kepit just eikä melkein. Silti se on yksi vaikeimmista sisäistää sen pitkän suorituksen vuoksi. Millilläkin kun vauhtia riittäisi, ei meinaa kuitenkaan keskittyminen pysyä keppien vaatimustason mukana :D  Menimme myös ensimmäistä kertaa puomia ilman hihnaa. Ainut ongelma tässä on kontaktille jääminen. Tai en tiedä voiko sitä ongelmaksi sanoa, meillä sitä pitää kuitenkin hioa todella paljon A-estettä varten, jossa kontaktiin osuminen on haastavampaa.

Pienten muistuttelujen jälkeen päästiinkin taas kokeilemaan pientä radan pätkää. Milli veti kaiken täysillä ja yllättävän hienosti vajaan alkeiskurssin jälkeen! Ohjaajakin yllättyi menosta positiivisesti ja totesi tulevaisuuden olevan avoin tuollaisen koiran kanssa! Kuulemma ihan kunnon kisoihinkin on todella hyvät mahdollisuudet. Mutta ehkei vielä pidä ajatella liian kauas tulevaisuuteen.. Aloitin agilityn sillä asenteella että koiran mukaan mennään, katsotaan onko siitä kisoihin asti, joten yritetään pitää vielä tämä asenne :) Kyllähän tuo treenaaminen tuntuu vain joka kerta niin hyvältä, että saa nähdä!

Valitettavasti kuvia treeneistä ei ole, mutta jospa Jonna pääsisi joskus kameran kanssa tätä pientä hyppivää karvakasaa ikuistamaan.

P.S.  Koulujen yhteishaku on meneillään ja Jonnan kanssa ollaankin mietitty mihinhän sitä hakisi ja missä järjestyksessä.. Saa nähdä mitä syksy tuo tullessaan opiskelupaikan suhteen, tulevaisuus on avoin senkin suhteen ;)

-Jatta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti