ulkoasu

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Mother's Day






Se oli sitten äitienpäivä! Melkein heti herättyäni pakkasin koirat autoon ja huristelin porukoiden luokse ruoan laittoon! Jonnan kanssa nimittäin annettiin äitille vapaa päivä ruuan laitosta ja lahjaksi valmistettiin kunnon ateria meille kaikille :) 



Ruoaksi paistettiin uunissa lihaa ja kasviksia tomaattisoseessa, oli muuten hyvää! Liha sai paljon kiitosta :)







Jälkiruoaksi paistoin omenalohkoja ja kaurahiutaleita paistinpannulla rasvan ja fariinisokerin kera. Sekoitus tarjoiltiin sitten vaniljajäätelön kanssa, NAM! ( vaikka itse sanonkin :)) Pete oli leiponut Jennallekin äitienpäiväkakun ja saatiin siis syödä kaksi jälkiruokaa! Iltapalaa ei varmaan enää kummemmin tarvii miettiä..



Siinähän se päivä sitten melkein menikin toisia ruokkiessa. Illalla kuitenkin lähettiin Marin kanssa juoksuttamaan koiria mehtään ja tulihan se muutama kuvakin otettua. Taavi ei vaan moneen kuvaan sattunut kun nuita omiani yritin kuvaan saada, aika haastava homma sekin välillä :D












Nyt on aika väsynyttä porukkaa, tytöt pistivät samontein pitkäkseen, jos tässä itse vielä jaksaisi muutaman tunnin kuitenkin pysytellä hereillä.. :)


-Jatta




1 kommentti: